Helmikuun punainen

Osallistun Vuosi väriterapiaa-haasteeseen, jossa pitää tehdä kuukausittain jokin työ ennalta sovitun värin mukaisesti. Värien lisäksi päätin osallistua tähän haasteeseen jo ostetuilla käsityömateriaaleilla, joten uutta ei saa ostaa kuin äärimmäisessä tapauksessa. Tämä päätös on tapani konmarittaa, siivota ylisuureksi kasvanutta lanka- ja kangasvarastoani pienemmäksi.

Aikaisemmat haastetyöni löydät täältä, klik. Tammikuuni oli harmaa ja helmikuuni puolestaan punainen, jota ei kaapeistani löytynyt kuin yhden puseron verran. Syy pieneen punaiseen varastooni on siinä, että värinä se ei minua oikein viehätä, ei ainkaakaan tällä hetkellä. Tämäkin joustofroteen ostin jouluhuuruissani.

img_20170203_053816_866

puutarha1

Punaisen ohessa viime jouluna heräsi kauan kadoksissa ollut kaipuu vihreää kohtaan: erityisesti ajatuksissani oli metsänvihreä, jota pidin kyllästymiseen asti parikymppisenä. Mutta sekin himo hiipui uuden vuoden myötä eli, kun joulun taika alkoi raukemaan, menetti vihreäkin viehätysvoimansa. Tuolloin ehdin kuitenkin ostaa havunvihreää joustocollegea, ja jos aikatauluni pitävät, postaan siitä ensi viikonloppuna, sillä maaliskuuni on vihreä. Joten puss och kram, vi ses! Mukavaa maaliskuuta ♥

4 thoughts on “Helmikuun punainen

  1. Oi,odotan innolla, koska punainen ja vihreä on lempivärejäni:D
    Ihana paita,valkoinen raikastaa kokonaisuutta kivasti!

    1. Kiitos ihanasta, kannustavasta kommentista! Ensimmäinen vihreä työ hieman venähti viikonlopusta (unohdin, että olimme menossa mökille 😀 ), mutta nyt nähtävissä.

Vastaa