Arki alkakoot!

Heti alkuun mainittakoon, että ensimmäiset lukijani, olette lämpimästi tervetulleita! Ja kiitollinen olen myös kaikista teistä, jotka täällä vierailette – tervetuloa toistekin! 😘

Yritän postailla ainakin kerran viikossa, yleensä loppuviikosta, käsitöistä ja/tai valokuvista. Jotta se onnistuu, suunnittelen ja ennakoin, kuten nyt lomaviikon aikana.

kankaat1.jpg

Näitä sitten pakerran illoin hitaasti, mutta varmasti, sauman sieltä ja täältä, niin pakostakin aina jotain valmiiksi tulee. Pinossa on siis valmiiksi leikkattuna kaksi t-paitaa, huppari ja pusero (mitkä ovat melko synkeitä – ei uskoisi, että kevät on tulollaan… 😮 ).

Koska olen viime aikoina keskittynyt ompelemiseen, valokuvaaminen on jäänyt vähemmälle. Luotan kuitenkin, että sen aika on kuitenkin viimeistään kesällä, kun tulee oltua ulkona enemmän. Että kaikella on oma aikansa ja paikkansa.

Tosin ompelun haastajaksi on tällä viikolla noussut kutominen, mistä olen pitänyt taukoa jonkin aikaa. Se uhkaa ompelua – tai yleensäkin kaikkea tekemistä – siksi, että toistamiseen lankean siihen samaan vanhaan ansaan: vaikka ulkona paistaa aurinko, nälkä vaivaa tai hartiat huutaa hoosiannaa, niin aina pitää vielä se yksi kierros tehdä

vpinkki

Onneksi tämä villatakki alkaa olla loppusuoralla, sillä hartiat alkavat olla melko kireät. Johtuuko siitä vai mistä, mutta en keksi, minkä väriset napit tähän pitäisi laittaa: tuskin löydän langan kanssa saman värisiä, niin mitkä olisivat hyvät. Puiset? Vielä vaaleammat vai roimasti tummemmat, esim. viininpunaiset? Siniset? Vihreätkin olisivat hienot, mutta sitten takki ei mätsää kovinkaan monen t-paitani tai housujeni kanssa, ehkä ei yksienkään…  Äh, en osaa päättää. Mitä mieltä sinä olet?

2 thoughts on “Arki alkakoot!

  1. Venyttelyä, venyttelyä… 😉 Mie laittaisin jotkut läpikuultavat tai muuten vaaleat napit, sellaiset, jotka eivät viel liiaksi huomiota neuleen väristä. Vaaleat puunapitkin vois olla kivat. (: Jään odottamaan, millaiseen ratkaisuun päädyt. Oman mieltymyksen mukaan on kuitenkin aina se paras vaihtoehto! 😀

    1. Totta – läpikuultavat, huurteiset napit eivät riitelisi muun vaatetuksen kanssa eivätkä veisi liikaa huomiomiota, mutta silti tekisi mieli vähän revitellä, leikkiä värien kanssa. Että saas nyt nähdä, mihin vaihtoehtoon mieli vielä asettuu… 😀

Vastaa