Lomasuunnitelmia

Toukokuussa on ihana seurata lapsia, kuinka he odottavat jännittyneinä tulevan kesän seikkailuja. Se taianomainen tunne tarttuu, vaikka itsellä viimeiset viikot menee tiukasti töihin keskittyen. Kiireen vuoksi omien lomasuunnitelmien aika onkin yleensä vasta sitten, kun suvivirsi on laulettu ja muutama päivä henkeä vedetty eli nyt.

Toki kesäkäsitöitä olen suunnitellut jo vuoden vaihteessa lähtiessäni mukaan Vuosi väriterapiaa-haasteeseen eli jatkan kesän ajan kaappien konmaritusta kankaista ja muista tilpehööreistä tuon blogihaasteen merkeissä.

virkkukoukkunen_taulu_miul_on_ompelunssa

Kovasti kyllä tulevan perjantain Kankaiden yö-tapahtuma houkuttelee, mutta yritän pysyä kovana. Jospa työhuoneen siivous motivoisi pysymään ostolakossa. 😉 Ja lohdutuksesi Verson Puodin Ompelukerho-paketti näyttää lähteneen, joten ihan ilman kangaspakettia en minäkään jää.

Kesäkuu meneekin varmaan ommellen, mutta heinäkuussa aion virkata: osallistun ensimmäistä kertaa Jyväskylän Kesän Neulefestareille Molla Millsin popcornvirkkauskurssille. Popcornvirkkaus on entuudestaan jo tuttua puuhaa, mutta ennen kaikkea odotan sitä inspiroivaa fiilistä ja tunnelmaa, mitä yhteisen asian äärellä jaetaan.

Valokuvaus kuuluu olennaisena osana kesään. Kuvauskohteet eivät ainakaan loppu kesken! Kesäkuun alusta lähtien olenkin jälleen herätellyt kuva päivässä projektiani henkiin Istagramin puolella (@maaritseblogi).

oranssi_auringonlasku

Valokuvaamisen tekee helpoksi meren läheisyys niin kotona kuin mökillä. Tänä kesänä en kuitenkaan tyydy vain kuvaamiseen, vaan aion asiaan paneutua nettikurssin avulla sekä pystytän oman näyttelyn kotiini, sillä alkuviikosta Ikeasta tuli ostettua Uunimiehen mukaan miljoona taulukehystä. Siitä se hauskuus syntyy, kun niitä nakutellaan seinälle. 😀

Suuret eivät ole siis suunnitelmani, vaan nautin pienistä arjen hetkistä, kuten aikaisista aamuista, päikkäreistä riipputuolissa, aamukahvista terassilla, siivoamisesta, ulkoilusta… Ennen kaikkea siitä, että ei tarvitse niin aikatauluttaa! 

2 thoughts on “Lomasuunnitelmia

  1. Oi, kuulostaa niin ihanalta kesälomasuunnitelmasi. 🙂 Jään odottelemaan kuviasi ja postauksiasi. Minäkin odotan kovasti pääseväni kohta lukulomalle ja toivottavasti ihan lomailemaankin ja tekemään käsitöitä ja ompeluja kaikessa rauhassa. Aurinkoista kesää!

    1. Kiitos Craft Candidate. Ihana, kun joku odottaa ♥ Odottanut olen minäkin tätä hetkeä, että rauhassa voi nauttia kesästä, bloggaamisesta ja ennenkaikkea teidän muiden blogeista ja blogiseurasta! Ihanaa kesää sinullekin! 😀

Vastaa