Violetti pakkaspipo

Viime talven pakkasilla parhaimmaksi pipoksi osottautui Veera Välimäen Looking Ahead -pipo. Se on ryhdikäs ja hyvin päässä pysyvä korkean joustinreunan ja päälaen suoraviivaisten kavennusten ansiosta.

Tänä vuonna tein toisen pakkaspipon sopimaan jo aikaisemmin tehtyyn, mutta käyttämättä jääneeseen tuubikauluriin. Kaulurin kudoin muistaakseni Novitan Silmu- ja Rose Mohair -langoista. Pipo on puolestaan tehty Hverdags-alpakkalangasta, mitä meni itse pipoon vain yhden kerän verran, mutta toista tarvittiin kuitenkin tupsua varten.

maaritse_looking_ahead_pipo_violetti

maaritse_looking_ahead_pipo_violetti_tupsu

Lankojen suhteen tällä kertaa itse tehty oli siis edullista, sillä yksi kerä maksoi noin kuusi euroa. Tupsunhan olisi voinut tehdä säästäen esim. mustasta jämälangasta, mutta halusin nyt ehdottomasti kokonaan yksivärisen pipon kaulurin kirjavuuden vuoksi eli toinen kerä oli ostettava. Mutta siitäkin huolimatta, tämä työ oli varsin halpa, helppo ja nopea. Harvinaista. 😉


Vuosi väritepiaa-haasteen mukaan marraskuun värini on violetti. Tarkemmin haasteesta voit lukea Sirpukan solmuissa-blogista ja minun osallisuudestani puolestaan täältä, klik

8 thoughts on “Violetti pakkaspipo

  1. Ihana pipo! 🙂 <3 Ja jee, jään odottamaan, mitä kaikkea violettia saat tässä kuussa aikaan. Mulla väri on maidonvalkoinen. Vielä lyö vähän tyhjää, että mitä se voisi olla, mutta ehkäpä ajatus tästä selkiytyy.

    1. Kiitos Pipo-otus! ♥ Vitivalkoinen on mun yksi lempiväreistäni, vaikkakin vähän vaikea väri vaatteissa. Mutta siitähän voisi suunitella jotain jo joulua varten. Tai pitsisukkat, semmosiin mun mielestä sopii koko valkea väri.

    1. 😉 Kiitos! Kivoja värejä minustakin. Ja taustalla on mökin puuliiteri, isäni silmäterä, joten siinä on hyvä maalipinta, kirkas ja tasainen. 🙂

Vastaa