Tärkeä | MakroTex

Puhdas ilma.

Torvijäkälää

Paradoksaalista on, että sen merkityksen ymmärsin vasta, kun sairastuin huonosta sisäilmasta: nykyisin herkistynyt kehoni ilmoittaa moninaisin oirein, jos hengitysilma ei ole kelvollista. Kummallista, mutta niin valitettavan totta, että terveyttään osaa arvostaa vasta, kun sen menettää.

Tämän viikon MakroTex-teemana on tärkeä. Puhdas ilma on sitä minulle erityisesti.

Hapero

Mutta jokaisella pilvellä on hopeareanuksensa: nykyään tavallinen sujuva arki tuntuu useimmiten juhlalta. Se, että päivästä toiseen nousee aamulla ylös, menee töihin ja illalla voi tulla kotiin ilman päänsärkyä ja/tai vaikeuksia hengittää.

Puhdas ilma, puhdas metsä. Naavainen oksa auringonpaiseessa.

Ihan luksusta on, jos vielä päivän päälle ehtii ja jaksaa iltakävelylle metsään tai merenrantaan. Siellä niin mieli kuin keuhkot puhdistuvat. ♥


Pieni Lintu -blogin MakroTex-kuvahaasteen teemana tällä viikolla on tärkeä. Muiden teemakuvia löydät täältä, klik.

24 thoughts on “Tärkeä | MakroTex

  1. Ihanat kuvat <3 Niin totta, pidämme aivan liian montaa asiaa itsestäänselvyyksinä. Vielä meillä on puhdasta luontoa ja ilmaa – mikä onni!

  2. Hienoja, puhdasta ilmaa kuvaavia kuvia. Näiden kotimetsässä on hyvä kävellä.

  3. Totta, itsestäänselviä asioita on niin paljon, eikä niitä todellakaan osaa arvostaa ennen kuin menettää ne.
    Päänsäryttömiä ja raikkaita kävelyjä sinulle!

  4. Näinpä juuri. Kauniit kuvat. Ja oi, melkein tunnen metsän tuoksun… Syksyinen metsä tuoksuu musta ihanalle. Vähän märkää, maatuvia lehtiä, sieniä, ja silti ihanaa raikkautta. 🙂

  5. Olet onnistunut taas vangitsemaan täydellisesti metsän rauhoittavan tunnelman. Paljon terveitä päiviä sulle💛

  6. Minulla on monia ystäviä jotka kärsivät myös huonon sisäilman puutteesta. Oireet ovat niin moninaisia ja oikeaa ”diagnoosia” voi olla vaikeaa ensin löytää. Ja sitten kun löytyy vika, niin saattaakin ihminen olla herkistynyt niin pahoin, että tulee kärsimään oireista koko loppuelämänsä ajan. Toivotaan, että seesteinen tila terveydessäsi kestäisi loputtomiin.
    Ai niin, kauniita kuvia hyvinvoivasta metsästä. Eikös metsä voi hyvin silloin, kun naavaa kasvaa.

Vastaa