Marraskuu | MakroTex

Vuosi sitten marraskuussa olin ottanut rantakuvia miettien, jokohan se talvi tulee. Tämän vuoden kuvat ovat jälleen merenrannasta, muttei hiekkarannoilta kuten viimeksi. Kuvamääräkin on vähempi, sillä kiire ei anna armoa. 😉

maaritse_lokakuinen_auringonlasku

maaritse_auringonlasku_lokakuussa_2018

Merenranta on kyllä aina niin ihmeellinen paikka varsinkin auringonlaskun aikaan, kun horisontti voi olla toisaalla niin oranssin hohtava ja toisaalla taas huurteisen viileä.

maaritse_lokakuinen_ilta

Upeita pilviaaltoja! ♥


MakroTex-valokuvahaasteen teemana tällä viikolla on marraskuu. Teema vaihtuu aina tiistaisin. Muiden kuvia voit käydä kurkkaamassa Pieni Lintu -blogissa täällä, klik.

25 thoughts on “Marraskuu | MakroTex

    1. Kiitos, Täysin arkista. Näin pilivisellä säällä olisi varmaan parempi kuvaushetki ollut vähän aikaisemmin, että hieman myöhästyin auringonlaskun suhteen, mutta kauniita olivat kyllä pilvetkin.

  1. Ihanat merenrantakuvat. Mökillä merta jaksaisi ihailla vaikka kuinka kauan ja usein ihmettelee miten sama maisema voi näyttää ihan erilaiselta jopa tunnin välein.
    Mukavaa marraskuuta sinulle!

    1. Kiitos, KRISTIINA K! Olen täysin samaa mieltä kanssasi. Joskus meren kuvaaminen mielestäni onkin turhauttavaa, kun luullet saaneesi hienon kuvan ja menet sisälle, huomaat kymmenen minuutin päästä maiseman muuttuneen eri tavalla huikeaksi. Mökillä olenkin usein melko levoton ja puen ulkovaatteita päälle ja pois tuon tuosta. 😀

    1. Kiitos, Teresa. Rantaviiva täällä Perämerellä on paikoittain pitkä, mikä mahdollistaa kontrastin. Ainakin luulen. Entisellä kotipaikkakunnalla, Kalajoellakin, kesäaikaan rantaviivan toinen puoli on sinertävä kuun kera ja toinen puoli hohkaa oranssia laskevan auringon vuoksi. Ihmeellistä kuitenkin joka kerta, kun sitä näkee. 🙂

    1. Onneksi jokin asia voi olla sieväkin, pappilanmummo. Niin harmaata ja roskaista muuten kun on. Toivottavasti lumi tulisi pian!

  2. Hengästyttävän kauniit kuvat. En onnistu useinkaan kommentoimaan koska WordPress kyselee kirjautumisia, enkä jaksa tapella.

Vastaa