Kässäilijät kasvokkain

Jälleen oli ja meni se aika vuodesta, että some täytyi Tampereen kädentaidotmessuista: niin mainoksista, lippuarvoinnoista kuin sinne menevien haaveista ja lopulta messutuliaisista.

Itse en messuilla käynyt, en tänä vuonna enkä uskoakseni tulevinakaan, koska väenpaljous saa minut sisäisesti sekoamaan. Heh, täysin epäsosiaalinen en kuitenkaan ole: messuviikolla osallistuin huomattavasti pienimuotoisempaan, mutta sisällöltään suureen tapahtumaan, sillä sain kunnian osallistua Named Clothingin kaavakirjan ”Breaking the Pattern” lanseerausjuhlaan.

MaarItse - käsityöblogi

Some on hieno asia, kuinka se mahdollistaa niin monin eri tavoin muiden kädentaitajien kanssa päivittäisen yhteydenpidon. Lanseerausjuhla kuitenkin muistutti, että se ei korvaa reaalielämän kohtaamisia: sitä riemua ja innostusta, mikä näkyy ja kuuluu ihmisten silmien tuikkeessa, eloisissa käsissä ja puheen sorinassa.

Breaking the Pattern -kaavakirjan lanseerausjuhla

Olikin upea ilta. ♥ Innostuin valtavasti keskusteluista, joita muiden kanssa kävin sekä kirjan mallivaatteiden hypistelystä. Lisäksi pitemmän aikaa mielessä on ollut joustavien kankaiden vähentäminen ja siirtyminen – ainakin osittain – joustamattomiin. Siitäkin näkökulmasta tämä oli mukava ilta, sillä sain monta vinkkiä ja ideaa tuota matkaa varten. 

Namedin Breaking the Pattern -kaavakirja

Tuosta juhlasta on nyt parisen viikkoa enkä vieläkään kaiken selailun jälkeen osaa päättää, mitä kokeilisin ensimmäisenä. Sinäkin voit käydä kurkkaamassa tarkemmin kirjan sisältöä täältä, Namedin sivuilta, klik. Kirjassa on siis parisenkymmentä kaavaa niin joustaville kuin joustamattomille, joista löytyy haastetta aina aloittelijoista taitavampiin ompelijoihin.  

Kaavakirjasta ompeluniloa!

Tällä hetkellä tuntuu siltä, että taidan aloittaa Ruska-mekosta…. Ehkä… 😀 Se on kuitenkin varmaa, että kirja antoi joululomalleni uuden merkityksen: enää pitää kirjoittaa joulupukille ja toivoa paljon ompeluaikaa! 

2 thoughts on “Kässäilijät kasvokkain

    1. Sitä se oli! Pitää yrittää pitää mielessä, että tälläiset lyhyetkin ohi kiitävät hetket ovat kaiken vaivan ja jännittämisen arvoista sen sijaan, että jäisi kotiin. 🙂 Kiitos kannustuksesta <3

Vastaa