Kirjontajuttuja

Käsityökirjaan tutustuminen: Kirjontajuttuja - 20 houkuttelevaa ohjetta ja innostavaa ideaa.
Blogiyhteistyö: Kirjapaja

Voi vitsit! Cristin Morganin kirja ”Kirjontajuttuja – 20 houkuttelevaa ohjetta ja innostavaa ideaa” sai minut innostumaan kirjomisesta ihan älyttömästi! 

Ideoita ja vinkkejä Kirjontajuttuja-kirjasta.

Kirjassa on siis 20 helppoa ohjetta, jotka on jaettu eri teemojen mukaan kehyksiin, kotiin, omaksi iloksi sekä menetelmät ja pistot. 

Kirjontakirjaan tutustuminen

Alustavasti ajattelin tehdä ainakin Luonnonkukkia-taulun oppiakseeni erilaisia pistoja. 

Inspiraatiota kirjailtuun meikkipussiin.

Taulun lisäksi aion tehdä meikkipussin ja Silmänisku-tyynyn, mitkä mielestäni ovat yksinkertaisuudessaan niin hauskat.

MaarItse - käsityöblogi: ideoita kirjontaan Kirjailujuttuja-kirjasta.

Kirjan innoittamana haluan tehdä myös jonkinlaisen monogrammin uuden ompeluhuoneeni seinälle. Siihen tauluun yhdistelen kirjan eri ideoita ja mikä parasta, siirrän suunnitelmani kankaalle silitiskuvien avulla! Kyllä, kirjaan kuuluu siis noita nostalgisia silityskuvia, joita lapsena oli Suuri Käsityö -lehdessä. 

Silityskuvien avulla mallin siirtäminen kankaallehan on helppoa kuin heinänteko!  Tosin silloin pitää kirjoa sievästi ja tarkasti, jotta viivat eivät vilku pistojen alta. Mutta näinhän se on, että jokaisella kolikolla on aina kaksi puolta. 😉 

Silityskuvia kirjontaan.

Silityskuville on kirjan takana oma  säilytyskuori. Lisäksi mallit löytyvät myös omina sivuina, joiden avulla niitä voi muokata oman mielen mukaan.

Alustavien suunnitelmieni toteuttuminen vaatii vielä tilaamieni muliinilankojen tulemista. Niitä odotellessani haaveilen vielä, mitä vaatteita voisin koristella tai paikata kirjomalla. Ai, että! 🙂 

Ideoita kirjontaan.
Ideoita kirjontaan.

Omakohtaisesti kirjontakokemukseni ovat vähäiset, mutta juurikin sen  perusteella voin suositella kirjaa ainakin toiselle aloittelijalle: selkeydellään ja hauskoilla ideoilla kirja sai ainakin minut syttymään ja mieleni iloisesti kuplimaan. 

MaarItse - käsityöblogi

2 thoughts on “Kirjontajuttuja

Vastaa