Valo | MakroTex

Tätä rutiinia, viikottaiseen MakroTex-valokuvaushaasteeseen osallistamista, olen kaivannut. On vain ollut niin paljon kaikkea, että tämän vuoden ensimmäinen kuvapostaus meni näin pitkälle tätä vuotta.

maaritse_vaaleanpunainen_tulppaani

Kiireiden takia kamera on siis saanut olla rauhassa. Harjoituksen puutteessa se tuntuikin aluksi hieman kömpelöltä käteen, ja kuvista tuli osittain tahattomasti liian epätarkkoja.

maaritse_makrotex_valo

Ja tuo valo! Se oli niin kirkas ja kova, että olihan siinäkin taas ihmettelemistä, ettei se söisi kaikkia värejä. 🙂

maaritse_makrotexvalokuvaushaaste

maaritse_valokuvaushaaste_pinkit_tulppaanit

Mutta ihan sieviä kuvia kuitenkin tuli! Tämän viikon teemana on siis valo ja – toivottavasti – ensi viikolla ehdin maaliskuuteemaan mukaan. Lisää tästä haasteesta ja muiden osallistujien kuvista löydät täältä, Pieni Lintu -blogista.

17 thoughts on “Valo | MakroTex

  1. Ihanat tulppaanit. <3 Kevään hidas saapuminen ja valon määrän lisääntyminen saa aikaan monenmoista, kuten mm. ihastusta, innostusta ja vähän hämmennystäkin, mutta vain hyvässä mielessä.

        1. Thanks for correting me. Usually people leave a comment by the name they want to be called. But for now on, Luisella it is. 🙂 Have a nice week!

  2. Kiitos tämän sinun postauksesi, minäkin innostuin ensimmäistä kertaa osallistumaan Pieni Lintu-blogin haasteeseen. Vaikuttaa ihan kivalta tavalta lisätä kuvausta omaan arkeen. Sun tulppaanikuvissa oli niin keväistä ja kaunista <3 Kevään valo on ihanaa ja lisää energiaakin. Tsemppiä taas loman jälkeiseen arkeen!

    1. Jihuu! Tämä on hauska ja motivoiva haaste. 🙂 Ja tsemppiä sinulle, meillä täällä vasta lomaviikko alkaa! 😉 ♥

Vastaa