Site icon

Kylmä

Viime viikot on saatu nauttia kunnon talvesta pakkasineen. Kuvissani menen kuitenkin ajassa taaksepäin, aina marraskuuhun, sillä mielestäni kylmyys on pahinta alkutalvesta ennen kuin siihen tottuu.

Nythän kylmyys on jo mukavaa, kunhan pukeutuu oikein: minä ainakin nautin lumen narskumisesta jalkojen alla, raittiista ilmasta keuhoissa ja pakkasen nipistelystä poskilla.

Nämä kuvat on siis otettu marraskuussa, mutta jo pari vuotta sitten. Otin ne nopeasti yhdellä rannalla, joissa tapanani on käydä rantakivillä istuskelemassa. Tämä päivä oli kuitenkin niin kylmä, että otin nopeasti kuvat ja palasin autoon, kun en ollut ymmärtänyt pukeutua riittävän lämpimästi. Että talvi yllätti jälleen, kuten usein joka vuosi… 😀

Maisemien puolesta olisin toki viihtynyt kauemminkin, mutta koska palelin niin,  tuli kiireessä kuvistakin hieman suttuisia. Että metsäpaloa muistuttava auringonlaskukaan ei lämmittänyt, mutta hurjan kaunista oli.


Tämän viikon MakroTex-valokuvahaasteessa teemana on kylmä. Pieni Lintu -blogista löytyy linkitysohjeet sekä muiden kylmät postaukset. 😉 Käyhän kurkkaamassa täällä, klik

Exit mobile version