Site icon

Lomahousut

Jes! Tänään se alkaa, nimittäin hiihtoloma, minkä aikana aion vaan olla.

No, ehkä päivittäin ulkoilen, mutta kaiken muun ajan olen tässä lomauniformussa ja neulon.

Hupparin olen tehnyt jo aikaisemmin, mutta kirjavat olohousut ovat uudet. Kaavana käytin Seamworkin Mel-joggarikaavaa.

Näissä housuissa ei ole sinällään mitään ihmeellistä: helpot ja nopeat ommella. Mutta ne ovat tarpeelliset, sillä joulun aikaan tajusin, että kaapissani on olohousujen mentävä aukko. Tarvitsen myös treeniä alaosien ompeluun, joten tästä se alkakoot!

Näitä ommellessa tuli treenattua istuvuuden lisäksi kuvioiden kohdistamista, mikä taskujen kohdalla onnistui hyvin.

Koska trikoota oli vain reilun metrin verran, takalahkeissa on vaakasauma pohkeiden kohdalla. Ne eivät kohdistuneet yhtä hyvin kuin taskut, mutta sitä ei värikkäästä kuosista juurikaan erota.

Väriä näissä housuissa on riittämiin. Hurjan kauniita värejä onkin, mutta tämän vuoden aikaisempiin totisiin mustavalkoisiin ompeluihin verrattuna nämä tuntuivat aluksi vähän liiottelulta. Hetken ihmettelinkin tätä kangaspalaa, miten se on päätynyt minulle.

Ehkä kangas on ollut hetken ihastus tai jotain muuta, mitä en enää muista. Joka tapauksessa tästä trikoosta tuli kivat testihousut, joihin sopivia yläosia vaatekaapistani löytyi jo melko monta. Siitä voisi päätellä, että näin värikäs kuosi on sittenkin mun juttu eikä vaan hetken mieliteko. Oli nyt niin tai näin, ensi viikko menee näissä. 😀

Rentouttavaa viikonloppua kaikille sekä mukavaa lomaa sitä aloittaville! 

 

Exit mobile version