Site icon

Me Made May 2020

Toukokuu alkoi uudella käsityöhaasteella, mitä olen vuosia seurannut sivusta eli Me Made May -haasteella. Sen tavoitteena on toukokuun ajan haastaa itsensä pukeutumaan useammin itse tehtyihin vaatteisiin tai eri tavalla niitä yhdistelemällä. Haaste ei ole kuitenkaan tiukka, vaan jokainen saa asettaa oman henkilökohtaisen tavoitteen osallistumisensa tasolle.

Aikaisemmin en ole lähtenyt mukaan, koska mielestäni minulla ei ole ollut tarpeeksi itse tehtyjä koko kuukaudeksi. Nykyisin on toisin, sillä yleensä minulla on päällä ainakin yksi oma tekemä vaate. Oma tavoitteeni onkin postata Instagramiin vähintään kerran viikossa niin sanottu päivän asu. Jos ehdin, niin toki sitten useammin, mutta tarkoitukseni ei ole tästä ylimääräisiä paineita ottaa. Ei varsinkaan nyt näinä poikkeavina aikoina.

Olen nyt siis mukana ensimmäistä kertaa tässä toukokuun haasteessa, kokeilin ensimmäistä kertaa Ommelkuplan joustocollegea ♥ sekä pidin tätä Birdy-tunikaa eilen toukokuun ensimmäisänä päivänä.

Tosin tässä taitaa mennä koko vappuviikonloppu. 🙂

Tunika on siis Hellinin kaavakirjan Birdy-tunika, joita muutaman olen ommellut jo aikaisemminkin.

Siinä on lepakkomaiset raglanhihat ja helma kapenee alaspäin.

Lisäsin kaavaan vain taskut.

Tämä onnistui kyllä yli odotusten: tykkään, että joustocollegen kuosi on kuin tehty tähän. Kangasta tilatessa ajattelin tehdä tästä vetoketjuhupparin, mutta saatuani paketin en raaskinutkaan saksia keskelle kuviota saumaa. Että uusi tuttavuus, uusi kangasrakkaus!

Varastosta löytyy vielä tähän sopivia yksivärisiä trikoita useampi, joten muutamat leggingsit pitää laittaa tulille… Miten teidän muiden toukokuu pyörähti käyntiin?

Exit mobile version