Kevätbongausta

Oranssia – blogin Veera on tehnyt kivan kevätbongauspohjan lapsille. Sen mukaan kevät ei ole vielä täällä Pohjois-Pohjanmaalla, koska vain yksi bongauspohjan kevään merkkeistä sopii tänne, ja se on linnunlaulu. Se hieman hirvittää, koska ollaan jo huhtikuun puolessä välissä, niin mitenköhän on – onko kevät ja kesä peruttu???

haavannirkot

Toki jotain kevään merkkejä on havaittavissa, kuten kirkkaat, aurinkoiset päivät, mutta yhä väliin mahtuu päiviä, jolloin sataa lunta ihan reippaasti. Pakkastakin on ollut vielä öisin ja aamuisin melko paljon vuoden aikaan nähden.

jäniksenjäljet

rantajäät

Mutta kun aurinko paistaa, tuntuu se kovin paahtavalta, joten ehkä sittenkin, kevät tulee kuitenkin…

liiterijahaapa

liiteri

Mitä kevään merkkejä sinä olet bongannut?

6 thoughts on “Kevätbongausta

 1. Kauniita kuvia! (: Meillä täällä jo leskenlehdet kukkii, samoin joissain pihoissa jo krookukset sun muut puskee esiin. Lunta on tuskin nimeksikään, mutta koleaa on ollut ja yöpakkasia vielä, välillä satelee myös lisää lunta mutta se sulaa päivän mittaan pois. Muutama tosi lämmin päivä on ollut. Ja valoa on tullut reippaasti lisää. Muuttolintujakin on näkynyt jo paljon.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Pipo-otus! Teillähän on kevät sitten jo pitkällä. Täällä ei tosiaan vielä ole oikein muuta kuin lisääntynyt valo, jonkun verran vähemmän lunta ja yli lentäviä joutsenia. Tai sitten en vaan ole huomannut 😊.

   Tykkää

 2. Tosi kivoja kuvia blogissasi! Minäkin harrastan valokuvausta mutta kameran kanssa kulkeminen on tuntunut ihan mukavalta minusta aina, siinä kun on sellaisen tarkkailijan asemassa kuitenkin. Sen sijaan nyt kun olen itse asettunut välillä valokuvattavaksi omien tekeleideni kanssa niin olen tuntenut mallina olon todella tukalaksi – julkisella paikalla kuvattaessa, kun ”kaikki” tuntuvat tuijottavan uteliaana, mitä tapahtuu… 😉

  Tykkää

  1. Kiitos paljon Craft Candidate 🙂 Jospa se tottumus kameran kanssa kulkemiseen löytyisi vielä minultakin. Se tuntuu kyllä helpommalta haasteelta, tuo tarkkailijana oleminen kuin se, että pitäisi olla kuvattava! 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Google+ photo

Olet kommentoimassa Google+ -tilin nimissä. Log Out / Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s