Lokakuu

Pieni Lintu -blogin MakroTex-kuvahaasteen teemana tällä viikolla on lokakuu. Nyt on niin rujon kaunista, että lokakuisia kuvia voisi ottaa hirmuiset määrät. Flunssa – jälleen kerran – vaan haittaa harrastuksia, joten kuvausreissu ei tällä kertaa oma pientä pihaa kauemmas ylttänyt.

syksy_aroniapensas

marja-aronian_marjoja

syksy_rautatienomenapuu_punaposket

rautienomenapuu_syksy

Muut valokuvaushaasteen osallistujat löytyvät täältä, klik. Käyhän nauttimassa!

34 thoughts on “Lokakuu

 1. Höyty ja kauneus samalla kertaa pihassasi noissa pensaissa ja puissa.

  1. Kiitos pappilanmummo! Tänä vuonna kesän kylmyys – varmaankin – vaikutti marja-aroniaan, ettei siihen oikein tullut marjaa, mutta kaunista katseltavaahan se on siitäkin huolimatta.

  1. Kiitos, T! Totta, ensimmäisessä kuvassa on ihana valo. Sellainen, joka lohduttaa näinä harmaina sateisina päiviä, kuten tänään. Onneksi päivät eivät ole kuin veljekset, vaikka pimeyttä kohdenhan tässä mennään…

 2. Upeita sävyjä ja mikä herkkusato puussasi odottaa! Ihana katsella näitä kuvia, kun on jäänyt väreistä nauttiminen luonnossa nyt väliin.

  Parane pian! Huilaaminen on kova sana tämän syksyn flunssien hoidossa!

  1. Kiitos lepis! ♥ Tänään vointi oli jo parempi, mutta kuten sanoit, levätä pitää ja riittävästi, jotta paranee kunnolla. Mukavaa syksyä!

 3. Teillä on noin paljon omppuja ? Kauniita syyskuvia ja toivottavasti flunssa menee nopeasti ohi. Itsellä myös ääni maaassa. Ihanaa viikkoa!

  1. Kiitos Teresa S! ♥ Tuo omppupuu on rautatienomenpuu eli sellainen sateenvarjona alaspäin kasvava. Määrällisesti niitä on eniten mitä ikinä, mutta kuva saattaa hämätä: ne on todellisuudessa kooltaan melko pieniä omenia, mutta tosi söpösiä sellaisia. 🙂

   Tsemppiä sinnekin, mukavaa viikkoa ja toivotaan, että taudit ei teille tule, ei ainakaan tule pitkäksi aikaa asumaan!

  1. Kiitos riitta k! Eilen kyllä minutkin yllätti, kun yhtäkkiä taivas aukeni ja aurinko paistoi. Nopeasti tähän harmauteen on jo tottunut.

 4. Aina ei tarvitse mennä merta edemmäs löytääkseen kaunista kuvattavaa.
  Hienot kuvat.

 5. Yllättävänkin läheltä voi löytää mielenkiintoista kuvattavaa, kun oikein silmin katsoo 🙂 Toivottavasti tauti katoaa pian pois!

 6. Kauniita kuvia. Nyt on kyllä värit hehkuvia vielä hetken aikaa. 🙂 Toivottavasti sade nyt ei ihan kauhean nopeasti vaan piiskaa kaikkea väriloistoa puista alas… Meilläpäin satanu viikon päivittäin, yh. Välillä sataa koko päivän, välillä kuurottelee.

  1. Kiitos Pipo-otus! Toivottaan, että sade välillä teillä taukoaisi. Meillä näyttäytyi tänäänkin aurinko hetken aikaa, ja se tuntuu aivan ihanalta. Heti piristyy.

  1. Kiitos Teresa! 🙂

   Harmi kuulla, että taas jokin tauti iskee. Tänä syksynä et kyllä ole päässyt helpolla. 🙁 Toivottavasti menisi pikaiseen ohi. ♥ Mulla oli tällä kertaa – onneksi – jokin pikatauti, sillä vaikuttaa siltä, että selvisin parin päivän kuumeella.

 7. Kauniit kuvat, omenan poskissa on nätisti lokakuu. Tautista aikaa on täälläkin, toisella rutto ja toisella ebola:)

Vastaa