Lokakuu | MakroTex

Nämä ovat lokakuisia kuvia, mutta vuoden takaisia.

maaritse_syksyinen_merenranta

Kovin tyyntä silloin on ollut. Nyt on puolestaan tuullut päivittäin kovin kylmästi. Jopa niin hyytävästi, että viime perjantaina leppäkertut juoksivat vanhaan luokkahuoneeseeni kylmyyttä karkuun.

maaritse_poiju

Osa niistä tuli sisälle vain liian myöhään, sillä muutamat jähmettyivät ikkunalaudalle talvisen unen sijasta ikuiseen. Enpä ollut moista ennen nähnyt, todistanut luonnonkiertokulkua noin, että kertut tulevat sisälle talvehtimaan.

maaritse_syksyinen_kirkko

Kovasti on minuakin purava tuuli viime aikoina viluttanut, niin olisi ihana vaan olla sohvalla viltin alla. Tai sitten syysflunssa tekee tuloaan. Johan tuo syysloma olisikin kahden viikon päästä…


Pieni Lintu -blogin MakroTex-kuvahaasteen teemana tällä viikolla on lokakuu. Lisää lokakuisia kuvia löydät täältä, klik.

22 thoughts on “Lokakuu | MakroTex

  1. Sitä minäkin! Voitko kuvitella, kuinka ihmeissäni olin, kun ikkunanraoista leppäkertut kipittivät pitkin ikkunansyvennyksiä ja seiniä. Koulu on siis satavuotias, joten sieltä löytyy rakonen jos toinen kertulle talvehtimiseen. 🙂 Ihanaa syksyä myös sinulle, Teresa!

   Tykkää

 1. Lokakuukin osaa olla kaunis. 🙂 Ja nyt hus pois kaikki flunssapöpöt! Meillä mies on ehtinyt sairastaa parin viikon sisään pariin otteeseen. Ekasta pöpöstä kun toipui niin sitten iski joku jälkitauti. Minä yritän hirmuisesti pysyä terveenä, kun on monta tärkeää juttua peräjälkeen, ei oikein voi olla pipinä.

  Liked by 1 henkilö

  1. Sehän nykyisin niin outoa onkin, että jos yhden taudin saa, tulee heti kohta toinen perässä. Voi mennä pitkäkin aika, ennen kuin tervehtyy. 😦 Toivotaan, ettei kumpikaan sairastu!

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.