Karkki | MakroTex

Tämän viikon Pieni Lintu -blogin MakroTex-valokuvaushaasteen teemana on karkki. Koska en juurikaan syö karkkeja, valitsin kuviini viime viikkoisen auringonlaskun Helsingin kattojen yllä: taivas oli nätti kuin karkki. 🙂 

Makrotex-valokuvahaaste

Samalla tässä kokeilen blogipohjani uutta editoria, mikä vaikuttaa edelliseen – tuttuun ja vanhaan – verrattuna kovin monimutkaiselta.

MakroTex-valokuvahaaste

Odotan innolla sitä aikaa, että tämä tulee tutuksi. Esimerkiksi en millään meinannut löytää tapaa, miten alleviivata sanoja, kuten minulla on tapana tehdä linkkien kanssa. No, se haaste on nyt voitettu, mutta rivien tasaaminen molempiin reunoihin ei vielä onnistunut. Eli ihan perusasiat tökkivät ja pahasti! Ärsyttävää, mutta jospa tämä tästä ajan kanssa suttaantuu…. :/  Toivottavasti teillä muilla on leppoisampaa blogiaikaa! 

22 thoughts on “Karkki | MakroTex

    1. Kiitos, Teresa.

      Joskus olen jostain (taisi olla Mintun Kivempi-blogista) lukenut, että tasattu teksti olisi lukijaystävällisin, mutta samaa mieltä, että omaa lukemista se ei häiritse. Ja vaikka häiritsisi, en osaa sille vielä mitään tehdä, joten näillä mennään. 🙂

  1. Oi miten tunnelmalliset kuvat kauniista ja rakkaasta Helsingistä <3 Se on karkkia sielulle!

  2. Kiva miten erilaisia kuvia ja postauksia samalla teemalla toteutuukaan. Jännä miten auringonlasku ja auringonnousu erottuvat toisistaan, tässä on selvästi iltatunnelma. Kaunista!

    1. Kiitos, vintagentti! Niin on, esirippu laskee usein dramaattisemmin kuin aamut alkavat pehmeämmin. 🙂

Vastaa