Maaliskuun vihreät

Osallistun Vuosi väriterapiaa-haasteeseen, jossa tehdään vuoden ajan kuukausittain jokin työ/töitä ennalta sovitun värin mukaisesti. Aikaisemmat haastepostaukseni löydät täältä, klik.

Maaliskuun värini oli vihreä, ja ehdin kuukauden aikana tehdä kuvissa olevat kaksi puseroa (tarkempiin postauksiin pääsee kuvan alta). En ehtinyt tehdä kaikkea vihreää, mitä suunnittelin, koska sain viime viikolla kamalan flunssan. Se vaikutti tekemisiini hitaasti, mutta varmasti, lopulta kaataen sohvapotilaaksi. Siksi Ruoska-Maurista aloitettu t-paita jäi kesken ja yksi vihreä t-paita kokonaan leikkaamatta.

mauri

Innostuin vihreästä väristä pitkästä aikaa. Erityisesti tykästyin metsänvihreään, jota pidin kyllästymiseen asti ollessani kakskymmentäjajotain. Olinkin unohtanut, kuinka hyvin se sopii minulle, ja tällä hetkellä, kun jouduin luopumaan hiusväreistä, kaikki apu harmaaseen, värittömään olemukseeni, on tervetullutta.

talvikki4

Vihreä Talvikki

kevättärinnassa3

Babushka Roses (kevät)

Vihreän sävyistä metsänvihreä sopii siis minulle erityisen hyvin, vaikka muutoin vihreää minun pitäisi kartella, jos väripsykologiaan on uskominen. Vihreällähän on rauhoittava, verenpainetta laskeva vaikutus, joka minulla on useimmiten muutenkin liian alhainen. Tosin vihreällä uskotaan olevan myös parantavia voimia, joita vuosia kestäneen tulehduskierteen jälkeen tarvinkin: sanotaan, että alintajunta janoaa tiettyä väriä tietyistä syistä, ja minun kohdalla se vaikuttaa nyt olevan tämä vihreä eikä ilmeisen syyttä.

Huhtikuun värini  on puolestaan riemukas musta 😉 , jota kaapeista löytyy paljon, sillä onhan kyseessä lempivärini. Kunhan tämä flunssa vain loppuisi, niin jaksaisin jotain tehdäkin. Tosin yksi musta huppari ja neule ovat jo viimeistelyjä vaille valmiit, että postailen niistä varmaankin ensi viikon aikana. Huhtikuussa aion myös rohkeasti kokeilla ensimmäistä kertaa laukun, repun tekemistä. Sellaistakin on siis myöhemmin luvassa. Millainen käsityökuukausi sinulla on suunnitteilla?

4 thoughts on “Maaliskuun vihreät

  1. Kauniita vihreitä puseroita olet saanut aikaan! (: Vihreä on kyllä hyvä väri. Sitä löytyy meikäläisen vaatekaapista jonkin verran, etenkin just sitä metsänvihreää, kun se sopii silmien väriin niin hyvin. 😉 Miun huhtikuun suunnitelmissa ovat hilpeänväriset lapaset ja muu on vielä vähän auki. Listalla on kyllä kaikenlaista, mutta teen mitä ehdin ja mikä tuntuu hyvältä.

    1. Kiitos 🙂 . Instassa näinkin jo sun tulollaan olevat lapaset, ja hyvältä näytti, hilpeältä ja raikkaalta!

  2. Ihania vihreitä kaikki kolme työtä! <3 vihreä on mun kestosuosikkeja eri sävyissään, tällä hetkellä on vahva visio keittiön piristämisestä limen vihreillä asioilla.. . 😉

    1. Kiitos Mira! Vihreähän on varsin keväinen – uuden alun ja toivon – väri, joten ei ihme, että se sinua tällä hetkellä kiinnostaa. Minä tykkään myös, että lime on hyvä tehosteväri, ihanan pirtsakka. 💚

Vastaa