Keskikesän tunnelmia

Jokunen kuva tuli juhannuksena otettua, vaikka kamera tuntui olevan aina väärässä paikassa eli minä jossain ja kamera mökillä. Muutamaan otteeseen se harmitti, mutta toisaalta kaverijuhannukset ei oikein mitään valokuvausreissuja ole, että uskoakseni kameran etu oli jättää se mökille. Huippumukavaa kuitenkin oli ja sehän se on pääasia!

juhannus_sunnuntai_2017

mokinverhot

keltavastarakki_oksalla

halkopino

metsatahdet

mökkipyörä

Juhannusta vietimme siis mökkimaisemissa meren rannalla, josta nämä muutamat tunnelmakuvat. Rannnassa olisi riittänyt kyllä kuvattavaa jo ihan siitäkin syystä, että sää vaihteli melko nopeasti aurinkoisesta pilviseen lopulta sunnuntain sateeseen, minkä vuoksi meri muutti väritystään ja tunnelmaansa jatkuvasti. Sitä luonnonnäytelmää voisi ihailla loputtomasti, mutta juhannusperinteet – kavereiden ja lähimmäisten tapaamiset – vei tällä kertaa voiton: oli ihana liikkua ihmisten ilmoilla pitkän talven ja arkisen aherruksen jälkeen!

lohen_savutus

Mitä perinteitä sinun juhannukseesi kuului?

 

 

Vastaa