Virkattu jäätelökuosi

Molla_Mills_jäätelökuosi_virkkuri_kurittomat_kuosit

😀 Mä nyt vaan jätän tämän tähän, koska tämä ei ole vielä valmis, mutta en maltanut olla hiljaa, koska tämä jäätelökuosi on niin ihana (tötteröt löytyy Molla Millsin uusimmasta Virkkurista, Kurittomat kuosit/limupussi).

Molla_Mills_jäätelökuosi_limupussi

Tämä on siis laukun alku: virkattu osuus on nyt valmis, mutta vetoketju ja vuori pitää vielä ommella. Ne onkin jo hommattu, mutta mieluistä hihnaa en ole vielä löytänyt. Täytyy varmaan käydä naapurikaupungin suutarin juttusilla…

Palataan asiaan, ihanat!

Ps. Uuttakin jo alullaan…

Molla_Mills_kurittomat_kuosit_kolmioita

 

4 thoughts on “Virkattu jäätelökuosi

  1. Olenkin ihastellut tätä kuviota Molla Millsin uusimmasta kirjasta, aivan ihanan näköinen myös tämän värisenä! Muutenkin Molla Millsin kuosit ovat aivan ihania! 🙂

    1. Kiitos Kaisa Koukku! Ostohetkellä värivaihtoehtoja oli niin paljon, että runsaudenpulassa otin varman päälle ja valitsin ehkä vähän tylsätkin värit, mutta nyt ei kaduta yhtään. ♥ Ja samaa mieltä – Mollan mallit ovat ihania, ihan koukuttu olen ollut viimeiset pari viikkoa. 🙂

Vastaa