Hassu

Tällä viikolla mennään vanhoilla kuvilla, mutta ne ovat ajankohtaisia siten, että ne on otettu viime kesän lopulla mökillä, missä parhaillaan ollaan syyslomaa viettämässä.

markotexhaaste_hassu_orava

Tuolloin siis söppänä, mutta höppänä, orava repi linnunpöntön viereisestä puusta oksia ja vei ne tyhjään pönttöön. Ihme ja kumma, miksi siihen vuoden aikaan oli pesänrakennuspuuhissa. Tai mitä lie ajattelikaan, kun jykersi puusta irti oksia, joissa ei ollut neulasen neulasta. Hauskahan sitä oli seurata, kun se tyytyväisenä touhusi…

makrotexhaaste_hassu_orava_rapsuttaa

kunnes huomasi mökin ikkunassa minut. Utelias kaveri!

makrotexhaaste_hassu_orava_kurkistaa

makrotexhaaste_hassu_orava_tuijottaa

😄


Pieni Lintu -blogin MakroTex-kuvahaasteen teemana tällä viikolla on hassu. Muiden hassut kuvat löydät täältä, klik

14 thoughts on “Hassu

  1. Suloiset kuvat 🐿 Meidänkin pihapiirin oravat tekevät kaikkea hassua. Yhdellä oli eilen pieni omena suussa kun se poukkoili pihakoivussamme 🍎 Hassu näky. Ne ovat ihania kun rupeavat tuijottamaan kuten noissa kahdessa viimeisessä kuvassa.

    1. Kiitos kommentista pappilanmummo! Minäkin tykkään niistä, vaikka jotkuthan pitää niitä täysin riiviöinä, kun uteliaisuuttaan ehtivät joka paikkaan.

  2. Oravien touhuja kun katsoo, niin tulee kyllä välillä mieleen, että ihan kaikki muumit eivät ole laaksossa 😀 Hassuja otuksia!

    1. Kiitos kommentista, Matkatar! Onkohan se niin, että kaksi suurta egoa ei samaan pihaan mahdu. 😀

    1. Näin on, siinähän se hyöri taas. 🙂 Tällä erää oli vain niin vikkelä liikkeissään, etten saanut kuvaa, kuinka oli jo talviturkin pukenut ylleen.

Vastaa