Syysloman tunnelmia

Käsitöiden suhteen blogissa on ollut viime aikoina hiljaisempaa, vaikka kovasti koko ajan jotain on tekeillä. Mikään ei vaan ota valmistuakseen, kuten esimerkiksi harmaa villatakkini on ihan vaiheessa, vaikka suurin osa kutomisesta on tehty,  koska aion yrittää steekkausta, neuleen auki-leikkausta.

maaritse_steekkaus_mountainhigh_villatakki

Seuraavaksi päätelty ja pingotettu Mountain High -neule pitäisi siis viimeistellä koneompelulla, pääntien, helman sekä nappilistan kutomisella ja tadaa – aukileikkaamisella.

maaritse_steekkaus_mountainhig

Inspiraation steekkaukseen alunperin sain Mehukekkerit-blogista. Sen jälkeen ohjeita olen lueskellut paljon muualtakin, ja vaikuttaa siltä, että yksin tämän asian opettelu on mahdollista. Tai niin ainakin vielä luulen. 😀 Palataan asiaan syyslomaviikon jälkeen, jollen sitten pelkuruuttani tyydy vain silittelemään tätä lopun loman…  Ihanan kamala tilanne!

maaritse_steekkaus_mountainhig_harmaa_villatakki

Ihanaa ovat olleet myös alkuviikon kirkkaat ja kiireettömät pakkasaamut!

maaritse_syksy_pakkasaamu_auringonnousu

syksy_pihlajanmarjat

syksy_pakkkasaamu

maaritse_syksyinen_taivas

Mukavaa loppuviikkoa niin lomalaisille kuin arjessa ahertaville! 

8 thoughts on “Syysloman tunnelmia

 1. Ihanannäköinen neule 🙂 Hyvä siitä tulee, varsinkin karkeasta villasta neulottuna. Merino tahtoo olla vähän liian liukasta steekkaamiseen ja vaati varmistuksen varmistuksia.

  Tykkää

 2. Hui! Kuulostaa kyllä kiehtovalle! Hyvin se menee. Hienostin olet jaksanut neuloa. Huomasin, että neulominen ei ole se nopein käsityö postauksia ajatellen. Itsellä on se että uutta ei saa aloittaa, ennen kuin edellinen on valmis. Tosin neuletakkiprojektin ja ikuisuuslapasten kanssa on pakko joustaa. Kiva nähdä millainen tulee! Hyvää lomaa!

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Teresa S!

   Totta, kutominen on joskus tuskallisen hidasta ompeluun verrattuna. Mulla onkin aina monta työtä meneillään, joita teen keskittymiskyvyn mukaan, mutta ihailen suuresti ihmisiä, jotka kykenee kutomaan yhtä työtä kerrallaan, sillä mun tyylin vuoksi meidän koti on täynnä mun projekteja. 😀 Esim. viime viikolla tätä kutoessa ompelin myös napit jo valmistuneeseen neulehuppariin, aloitin kolmannen neuletakin sekä kudoin pipon, jonka juuri viimeistelin tupsulla ja vielä loin silmukat kaulahuiviin…

   Tykkää

  1. Kiitos rohkaisusta, Pipo-otus! Kauhukseni mökillä lensi koiperhonen, joten laitoin kaikki neuleeni miehen mukaan, kun hän kävi kotona kesken syysloman töiden takia. Loppujen lopuksi perhonen oli ilmeisesti yksittäinen ja tuli sisälle polttopuiden mukana, joten no hätä, mutta steekkaus kuitenkin siirtyi myöhempään ajankohtaan, kun ei mitkään ”itikat” häiritse. 😉

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.