Muistoja vuodelta 2017

Piti vähän hengähtää, mutta täällä taas ollaan, ja on viikottaisen MakroTexhaasteen aika. Teemana tällä erää on melko kliseemäisesti, mutta tässä vaiheessa vuotta täysin oikeutetusti, vuoden 2017 muistelu. Loppuviikosta postaan enemmän kuluneen vuoden käsitöistä ja valokuvista sekä ensi vuoden suunnitelmista, mutta ensin vuorossa ovat muistot tästä Pieni Lintu -blogin valokuvaushaasteesta, josta innostuin kolmisen kuukautta sitten.

Muutamasta vanhasta kuvasta huolimatta, osallistuin haasteeseen yleensä uusilla kuvilla, joista poimin tähän omat suosikkini.

Lokakuu

syksy_aroniapensas

marja-aronian_marjoja

Tarpeeton

makrotex_tarpeeton_linnunpönttö_syksy

markotexhaaste_tarpeeton_paaskysenpesa_syksy

Viivat

syksy_ensihalla

markotexhaaste_viivat_kuurainen_oksa

Marraskuu

makrotex_marraskuu_maaritse_hiekkapolku

makrotex_marraskuu_maaritse_torvijakala

Aion ottaa osaa MakroTex-haasteeseen ensi vuonnakin, sillä viikottaisen teeman pähkäily piristää mukavasti harmaan arjen keskellä. Olennainen osa haastetta on myös muiden kuvien seuraaminen, kuinka kukin on teeman toteuttanutkaan. Kaikesta tästä on tullut todellinen arjen suola, ja nyt on aika kiittää lämpimästi haasteen järjestäjää, Pieni Lintu -blogia sekä muita haasteeseen osallistuneita ja kaikkia muitakin blogiani seuranneita.

Vierailijoita blogissani on ollutkin viime kuukausina paljon, ja erityisen otettu olen ollut runsaista komenteistanne! Kiitos kaunis!♥ Loppuviikosta postaan siis blogivuodestani vielä tarkemmin ja ensi vuonna, viikon päästä jälleen valokuvahaasteesta (tuolloin teemana on talven ihmemaa). Sillä välin, käyhän katsomassa muidenkin muistoja täältä, klik. Nähdään taas! 🙂

14 thoughts on “Muistoja vuodelta 2017

  1. Kaikki vuosikatsaukset on kyllä aina kivoja. 🙂 Ja sun valokuvausjuttuja on ollut kiva seurata! Mieki teen katsauksen kuluneeseen vuoteen vielä tässä lähipäivinä. Onkin ollut melkoinen vuosi. 😉

  2. Kaunis katsaus loppuvudesta 🙂 Makrotex haaste on kyllä kiva, pistää aina miettimään kuinka haastesanan/sanat saa parhaiten ilmaistua kuvina.

    1. Kiitos Teresa! Olisipa mukava, silllä oman hauskan lisän tähän on tuonut se, miten me kaksi ollaankin päädytty samankaltaisiin kuviin kerta toisensa jälkeen. 😀

  3. Vuosipostaukset on kivoja. Sitä joutuu hieromaan vähän aivonystyryröitä, kun on tilinpäätöksen aika 🙂
    Kiitos kivasta koosteessa!
    Onnekasta uutta vuotta!

  4. Oletkin minulle uusi tuttavuus. Mukava löytää uusi blogi mitä seurailla. Kauniita kuvia sinulla ja ihanan raikas blogi-ilme.

Vastaa