Helmikuu

Viime viikon työkiireet ja puolikuntoisena oleminen veti hiljaiseksi. Käsityötkin ovat odottaneet tekijäänsä. Bloggaamisen sijaan olenkin yrittänyt ulkoilla aina kun se on ollut mahdollista, koska se rauhoittaa yöunet kaikesta tohinasta huolimatta. Ja mikäs tässä ulkoillessa, nyt pitääkin nauttia, kun talvi on parhaimmillaan.

maaritse_makrotex_helmikuu_lumiset_oksat

maaritse_makrotex_helmikuu_janiksen_jaljet_hangella

maaritse_makrotex_helmikuu_auringonvalo_hangella

maaritse_makrotex_helmikuu_auringonlasku_metsan_takana

maaritse_makrotex_helmikuu_talvensini


Tämän viikon MakroTex-valokuvahaasteessa teemana on helmikuu. Muiden osallistujien kuvat löydyt täältä, klik, Pieni Lintu -blogista. Käyhän kurkkaamassa, että näkyykö muiden kuvissa helmikuisia runebergintorttuja tai laskiasriehaa… Meillä tortut ehti parempiin suihin ennen kuvausta ja riehaantumisia ei enää tällä iällä kehtaa kuvata. 😉 Ehkä muilla on toisin. 😀 

22 thoughts on “Helmikuu

  1. Haaveellisen kauniit kuvat 💙 Hyvää helmikuun jatkoa !

    (En osallistu tällä kertaa haasteeseen, mutta tavallinen postaus on.)

  2. Ulkoilu onkin nyt parasta: Kaunista katseltavaa riittää ja raitista, ei liian kylmää

    1. Näin on, pappilanmummo. Tosin täällä rannikolla tykkään, että mielummin olisi reilusti pakkasta, koska silloin ei yleensä käy niin kova vinkka kuin lauhemmalla säällä. Se tuuli vie kyllä ulkoiluhalut. 🙂

    1. Kiitos kommentista susupetal. Hyvin kuvattu tätä hetkeä, postikorttikelejähän nämä ovat! 👍

  3. Upeaa aurinkoa kuvissasi – hyvää huomista ystävänpäivää!

  4. Voi miten ihania kevättalven kuvia! 🙂 Nyt on kyllä ollut ihania ilmoja, vähän lisää kun aurinko vielä paistaisi, niin ai että!

Vastaa