Vuodenajat | MakroTex

Itse olen ehdottomasti talvi-ihminen, vaikkakin kesä tulee nykyisin hyvänä kakkosena. Nämä vuodenajat olikin helppo koota kollaasiin, koska kuvia niistä löytyy yllinkyllin.

Toisin oli kevään ja syksyn laita, joista en niin välitä. Syksyn pimenevät illat ovat kyllä mukavia, mutta kevään kirkkaus on lähinnä ärsyttävää. Ikä onneksi tuo mukanaan kärsivällisyyttä, joten nuo inhokkivuodenajatkin menettelee, sillä kaikkihan menee ohi ajallaan. 


Tämän vuoden viimeisessä MakroTex-valokuvahaasteessa teemana on siis vuodenajat. Seuraavan kerran teema vaihtuu 1.1.2019, joten nyt on joululoman aika tästä(kin). Kiitos kaikille kanssamatkustajille: mukavasti on vuosi teidän kanssa vierähtänyt. Hyvää joulua ja kuvaamisiin! 😀 

12 thoughts on “Vuodenajat | MakroTex

  1. Hienoja kuvia 🙂
    Kesä ehdottomasti. Talvikin olisi ihana, jos olisi ’oikea’ talvi, paljon lunta ja pakkasta. Ei tälläinen märkä ja lumeton.. Viime talvi Lapissa oli kyllä mahtava!

    Liked by 1 henkilö

    1. Kiitos, Qaws. 🙂 Toivon kovasti sinne jonnekin sinulle oikeaa talvea! Meillä täällä Perämerellä on jo maa valkea ja pakkastakin lähemmäs 20 astetta, niin tämä alkaa jo talvelta tuntumaan.

      Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.