Silityskinkku

Eilen esitellyn silitysrullan lisäksi ompelin myös tavallisen silityskinkun.

Kinkun kaavan piirisin lautasen avulla ja ompeluohjeita – kuten rullan kohdalla – Nuppu Print Companyn Youtube-kanavalta.

Kinkku on samasta vanhasta Ikean kanvaasista, mistä ompelin projektipussukan ja silitysrullankin. Tämän kinkun jälkeen tuosta noin 70 senttimetrin palasesta riitti vielä yhteen, huomiseen, luukkuun. Riittoisa kangas! 🙂

2 thoughts on “Silityskinkku

  1. Aina oppii jotain uutta! En ole aiemmin silityskinkusta kuullut ja piti ihan kuukkeloida 🙂 Vaikuttaa kätevältä.

    1. Kyllä! Nyt olen ommellut lähinnä joustavista ja malleja, joissa on vain suoria saumoja. Mutta suunnitteilla on muutama paitapuseron ompelu, joiden kanssa kinkkukin pääsee sitten kunnolla “tosi toimiin”. 🙂

Vastaa