Tervetuloa!

Vanha kotini sijaitsi osoitteessa arkeniaarteet.blogspot.fi, mutta sen neliöt kävivät liian ahtaaksi harrastusteni lisääntyessä käsitöistä valokuvaukseen. Täällä uudessa kodissa kaikille riittääkin omat huoneensa, mikä helpottaa lukijaakin, sillä nyt jo otsikosta näkee, että mistä milloinkin on kyse.

Käsitöitä olen siis tehnyt jonkin verran ennenkin, lähinnä kutomista, mutta muutaman vuoden ajan olen opetellut vaihtelevalla menestyksellä myös ompelemista.  Koen, että taidot eivät ole vielä kovinkaan karttuneet, mutta kangasvarasto sitäkin enemmän. Olenkin viime vuosina hamstrannut erinomaisesti kaikenlaisia käsityömateriaaleja, että tällä hetkellä pyrin vähentämään varastojani ja välttelen uuden ostamista. Nähtäväksi jää onnistunko.

Valokuvaus on puolestaan uusi harrastus. Valokuvaamiseen liittyy olennaisesti 365 erilaista päivää -projektini eli otan päivittäin ainakin yhden kuvan mistä tahansa arkeeni liittyvästä tapahtumasta, asiasta tai esineestä. Tavoitteenani on päästä siten “kamerakammostani”, koska arkuuttani jättäisin kameran helposti kotiin ja sitenhän valokuvaustaidot eivät kehity. En kuitenkaan päivittäin postaa kuvia tänne – jonkilaista tilannekatsausta projektini etenemisestä kuitenkin – jotteivat käsityöt jäisi valokuvatulvan alle. Helpoiten päivittäisiä kuvia voi seurata Instagramisssa (@maaritseblogi).

Olet lämpimästi tervetullut uuteen kotiini!

blogimuutto

Vastaa