Syyskuun kuvia

Syyskuun ajan otin päivittiset kuvat Fat Mum Slim– blogin sanalistan mukaisesti, koska omat valokuvausideat alkoivat hiipumaan yhtäaikaisesti kesän kanssa. Tässä on siis osa noista kuvista, loput löytyvät niin Instagramista kuin 365 erilaista päivää – blogistani.

Valmiin sanalistan toteuttaminen oli hauskaa hommaa, ja sen ansiosta tuli touhuttua monenlaista mitä muutoin en ehkä olisi tehnyt. Esimerkiksi usempana aamuna nousin aikaisin ylös kuvaamaan heräävää luontoa sekä kävin paikoissa, joissa en ollut aikaisemmin käynyt.

Tämä oli ensimmäinen kokemukseni siitä, kuinka olla osa jotakin yhteisöä somessa. Kokemus oli siitäkin näkökulmasta mukava, sillä oli inspiroivaa selailla kuinka muut ympäri maailmaa olivat kulloisenkin sanan toteuttaneet. Yhteinen päivän teema ruokki myös vuorovaikutusta, keksinäistä palautteen antamista ja niin minustakin tuli menneen kuukauden aikana ainakin hivenen sosiaalisesti rohkeampi Instagramin käyttäjä.

Myönteisestä kokemuksesta johtuen päätin jatkaa 365 erilaista päivää -projektiani #fmskuvapäivässä-teemalla lokakuussakin. Lokakuun lista näyttää innostavan värikkäältä, joten kovasti odotan neljän viikon kulumista ja sitä, että näkee sitten lopputuleman: että tuliko tästä sateenkaarikuukausi vai jotain ihan muuta…

lokakuu

Vastaa