Marraskuun kuvia

Ta-daa! Kohta on joulukuun puoliväli, joten on jo korkea aika esitellä 365 erilaista päivää -projektin marraskuun kuvat. Marraskuun viimeinen oli siis 147:s päivä, joten reilut puolet on vielä vuodesta jäljellä.

Jos lokakuun jälkeen olin tuskainen siitä, että “arki tappaa luovuuden”, marraskuu jatkui saman teeman merkeissä, meneillä olevasta joulukuusta puhumattakaan… Mutta yhä mukana ollaan, ja tässä marraskuun yhdeksän suosituinta kuvaani:

Marraskuun aikana projektia kohtaan kehkeytyi jonkinlainen viha-rakkaussuhde: en pystynyt jättämään päivääkään välistä, mutta huonot Instagram-kuvat ärsyttivät toden teolla. Periksiantamattomuus vei kuitenkin voiton, joten yhtään päivää ei jäänyt välistä.

Joulukuuta olen jatkanut eteenpäin samalla hampaat irvessä -mentaliteetillä fms-listan avulla: yhä kuvat ovat välillä joko idean ja/tai laadun suhteen huonoja, mutta suorittajana projektin jatkaminen on tuntunut hyvältä. Ja vielä tulee se aika, kun päässä on tilaa enemmän luovuudella ja itsensä toteuttamiselle, että nyt pitää vaan sinnitellä kiireimpien aikojen yli. Sillä eihän tämä ole niin vakavaa, elämää vaan, mutta periksi ei voi kuitenkaan antaa 😀 😀

Vastaa