Tammikuun harmaat

Vuoden vaihteessa päätin osallistua Vuosi väriterapiaa-haasteeseen, jossa pitää tehdä kuukausittain jokin työ/töitä ennalta sovitun värin mukaisesti. Tammikuuni värini oli harmaa, ja kuukauden aikana ehdin tehdä väriteeman mukaisesti kolme ompelutyötä.

img_20170122_205059

  1. Harmaa tammikuu (raidallinen peruspusero)
  2. Betoniromu-leggingsit
  3. Bowline Sweater – kokeilu

On aivan kummallista, kuinka nopeasti aika menee: hups vaan, niin vuoden ensimmäinen kuukausi takana. Nyt onkin aika siirtyä seuraavan kuukauden kimppuun eli vuorossa on punainen helmikuu. Siihen liittyvä postaus on nähtävissä ylihuomenna perjantaina, joten näkymisiin 🙂 !

6 thoughts on “Tammikuun harmaat

  1. Onpa kiva nähdä ommeltujakin tammikuun töitä:)
    Totta,tammikuu hurahti ohi tosi nopeasti,ei ihme että alkaa puutarha-ajatukset pyöriä päässä:D

    1. Kiitos! Mieli on kyllä jo ihan keväässä, ja välillä jo kesässäkin, vaikka viikon aikana on satanut lunta lähes yhtä paljon kuin koko talvena :).

Vastaa