Terveellinen

Terveellistä olisi tasapaino: ei liikaa sitä eikä liian vähän tätä. Eli kun syö pääsääntöisesti terveellisesti,

maaritse_terveellinen_makrotex_uunihoysto

niin välillä voi herkkutella.

maaritse_terveellinen_makrotex_mignon

Työn vastapainoksi

maaritse_terveellinen_makrotex_tyojahuvi

tulee harrastaa sekä liikkua

maaritse_terveellinen_makrotex_talvinen_ranta

ja riittävästi levätä.

maaritse_terveellinen_makrotex_villasukat_novitan_nalletaika

Helppoa ja yksinkertaista, ihan perusjuttuja,  mutta silti välillä vaikeita.

Vaikeimmaksi koen joutenolon, kuten sohvalla makoilun ja television tuijottelun. Se voisi kuitenkin olla välillä hyväksi ainaisen touhamisen sijaan. Nyt olenkin pakotettu paikoilleen, koska aloitin pääsiäisen kuumeisena.

Mutta ihanaa pääsiäisen aikaa teille muille! Ja pikaista paranemista kohtalotovereille, joita valitettavan varmasti on näin tautisena aikana. Mutta onneksi nämä kulkutaudit ovat ohi meneviä, joten kohta arki rullaa taas entisellään.  <3


Tämän viikon MakroTex-valokuvahaasteen teema on terveellinen. Ensi viikolla vuorossa on rohkeasti 😉 kevään merkkejä. Minulle takuuvarmoja kevään merkkejä ovat kesää kohden kiihtyvä työtahti ja kasaantuvat kotityöt. Sen vuoksi pidän bloggaamisessani tauon eli hiljennyn arjen askareisiin, jotta aikaa riittäisi paremmin myös kevät- ja kesävaatteiden ompeluun. Palaan blogilomaltani viimeistään huhtikuun lopussa. Nähdään! 

12 thoughts on “Terveellinen

  1. Paranemisia sinne! Näitä kulkutauteja kyllä riittää! Paprikoja ja kesäkurpitsaa? Onko tulossa lihapata?

  2. No, just. Kunnon työntekijät sairastavat pyhinä 🙁 Paranemisia!
    Samaa mieltä kanssasi, tasapainoisuus on terveellistä. Elämän harmonia.
    Pääsäiisenä ja jouluna voi vetää suklaaöverit hyvällä omatunnolla, kun muulloin muistaa syödä välillä salaattia 😀

    1. Kiitos susupetal, näin siinä pääsi käymään, että pääsiäinen meni sairastaessa. Mutta tänään alkoi taas arki ja salaatin syöminen. 😀

  3. Hienot kuvat, toipumista ja hyvää blogitaukoa. Se on aina paikallaan, en edes ymmärrä miten ihmiset ehtivät jos uurastavat kokopäivä töissä. Minulla menee palautumiseen. lukemiseen, siivoiluun, kotoiluun jne niin paljon aikaa etten ehdi enkä jaksa:)

Vastaa