Kukka

Kolmen viikon sairastaminen oli elämää kuplassa, minne arki ei ruuanlaittoineen, siivouksineen yms. ylttänyt. Päivät vain jotenkin lipuivat ohi sohvalta käsin, ja kupla kasvoi suuremmaksi ja suuremmaksi sitä mukaan, mitä kauemmin kotona lepäilin.

maaritse_makrotex_kukka_aurinkopullo

Viimein kuin arki koitti, tuntui kuin olisin nukkunut satavuotta kestänyttä ruususen unta, sillä sairasloman aikana talvi oli muuttunut kesäksi ja kotini täysin kaaokseksi. Oli ihan hirveä paluu arkeen!

maaritse_makrotex_ruusun_kukka

Mutta niinhän se on, että kaikki menee ohi ajallaan. Niin teki tämänkin kertainen kuume, poskiontelotulehdus kuin lääkekuurikin, ja töihin palasin noin viikko sitten. Mieli on kyllä vieläkin vähän jossain tyynyn mutkassa, mutta pitkästä pitempien päivien ansiosta työt alkavat olla suhteellisen hyvin ajan tasalla. Suvivirren voin siis kohta ihan hyvillä mielin laulaa.

maaritse_makrotex_kukka_keltainen

Onkin aika toivottaa onnea kaikille valmistuville, kouluvuottaan päättäville ja työvuodesta selvinneille! Olemme jokainen ruusumme ja kesälomamme ansainneet. 💛

maaritse_makrotex_kukka_ruusu


Pieni Lintu -blogin tämän viikon MakroTex-valokuvahaasteessa on teemana kukka.

26 thoughts on “Kukka

  1. Samoilla linjoilla, Marika. Keltainen ei ole oikein lempivärini, mutta ruusun värinä kyllä sievä. Mukavaa loppuviikkoa! 🙂

   Tykkää

  1. Kiitos Piia! ♥ Myötätunto tuli tarpeeseen, sillä niin koville viime viikko otti. ♥ Ja rittäähän tätä parsimista vielä ensi viikkoonkin, mutta asia kerrallaan… Mukavaa viikkoa!

   Tykkää

  1. Kiitos riitta k! Kyllä, olen alakoulun erityisopettaja, ja sillähän tämä sairastelu tulikin niin väärään kohtaan kuin olla ja taitaa: kamala kiire saada kaikki kuntoon ennen lomia, aika meinaa loppua kesken. Mutta toukokuu tahtoo aina olla kovin kiireistä, joten ei tämä tietyllä tavalla ole mitään uutta auringon alla, ja kaikesta on aina selvitty. 🙂

   Tykkää

 1. Kauniit kuvat. Täällä on myös sairastelut jo toista viikkoa ja ihan totta, sitä vetäytyy sellaiseen omaan kuplaan aina näin sairastellessa..ja menee oma aika kun palaa taas normaaliin arkeen ja elämään. Ei mitään mukavaa, mutta minkäs teet. Kaunista kesää kuitenkin sinulle. 🙂

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos Marie H. 🙂

   Totta, eihän tässä mikään auta, kun sairastaa pois. :/ Onneksi nämä tämmöset kuumeilut ovat ohi meneviä, mutta harmittaahan se, kun kerrankin olisi kesäkin, mistä nauttia… Kaunista kesää sinullekin, parane pian! ♥

   Tykkää

  1. Kiitos Pieni Lintu.

   Voi kurjuus! Toivottavasti parannut pian! Itsestä tuntuu, että vielä kahden viikon jälkeenkään voimat ei ole oikein palautunut eikä mikään kiinnosta, vaikka kesä tarjoaa jo parhaintaan… Sitkeitä tauteja. :/

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.