Viimeinen | MakroTex

Viimein pari uunista ulos… 😉

maaritse_isokoskelot_kalastaa_makrotex

Näillä kalastajilla on tiimitaidot kohdallaan.

maaritse_isokoskeloparvi_kalastaa_markotex


Tämä postaus liittyy MakroTex-valokuvahaasteeseen, mistä tarkemmin voit lukea Pieni Lintu -blogista. Sieltä löytyvät myös linkit, joista voit käydä kurkkaamassa kaikkien muidenkn haasteeseen osallistuvien teemakuvat. Tällä viikolla teemana on siis osuvasti viimeinen ja ensi viikolla  puolestaan elokuu.

16 thoughts on “Viimeinen | MakroTex

  1. Kiitos kommentista, Teresa. Tämä oli ensimmäinen kerta, kun näin näin isojen isokoskeloiden kalastavan parvena. Tehokkaan näköistä, aika hurjaakin menoa.

 1. Kova kiiru heillä näyttää olevan… mutta minne?
  Leppoisaa elokuun alkua sinulle.

  1. Kiitos samoin, Tuta. Isokoskelot kalastavat tuolla tavoin uimalla parvena ajaen pikkukalat rantaan. Kuvista näkee että osa jatkaa “ajojahtia” ja osa ahneuksissaan sukeltaa jo saalista.

 2. Enpä ole tiennyt tuollaista saalistustapaa. Itse seurasin Pärnussa jonkun vesilinnun saalistusta. (Lintutietämys huipussaan) Seisoi pitkään paikallaan yhdellä jalalla. Sitten vain nappasi kalan nokkaan.
  Rentoa sunnuntaita.

  1. Kiitos samoin, Minna M. Hävettävän vähän minäkään tunnistan yleensä mitään lajeja luonnosta, niin linnuista kasveihin, mutta nämä ovat tulleet vuosien aikana tutuksi mökkipoukamassa, missä vierailevat melkein päivittäin.

  1. Kiitos kommentista, Maarit. Näitä on mielenkiintoista seurata, kuinka toimivat suurena parvena niin saumattomasti. Tässäkin oli noin 25 lintua.

  1. Kiitos, Pia! Mökillä vaan, mutta siellä tapahtuu koko ajan, joten kamera pitää aina olla käsillä ja akku ladattuna. 🙂

  1. Kiitos, Varpuslintu! Minä taas olen nähnyt aina vain näin isoja, mutta ennen tätä ne ovat olleet aina emo pienten poikasten kera. Hauskoja seurattavia nekin, kun vielä opettelevat.

Vastaa