Juhlan aika (+ arvonta)

Fillahihainen tunika
Blogiyhteistyö: Unelmallinen

Meillä on monta syytä juhlaan: toinen blogivuoteni on tullut jo syksyllä täyteen, on ensimmäinen adventti ja vielä Unelman päivä! Mutta juhlan ja kiitoksen aika on erityisesti siksi, että olette vierailleet blogissani tänä vuonna sankoin joukoin. Kiva, kun kävit ja tervetuloa uudelleen! ♥

Moni jo jättänyt kommenttejakin, minkä ainakin jokainen bloggaaja tietää sydäntä lämmittävän aivan erityisellä tavalla. Myös minä pidän niistä kovasti, sillä tarkoitukseni ei ole yksinpuhelu. Esimerkiksi tänä vuonna Neulefestarit ja Breaking the Pattern –lanseerausjuhla osoittivat, kuinka ihana on jakaa sama mielenkiinto ja tunteenpalo käsitöihin. Sitä on hyvä jatkaa pitkin vuotta niin täällä blogissa kuin myös Facebookissa ja Instagramissa.

Vuoropuhelu on mahtavaa, mutta olen kiitollinen kaikesta saamastani huomioista, kuten käynneistä sekä tykkäyksistä. Siksi haluan kaikkien kesken arpoa Unelmallisen Lotta-kaavapaketin. Siihen kuuluu tunikapohja, josta voi tehdä 30 erilaista variaatiota eri mittaisilla hihoilla ja helmoilla, vaihtamalla perushihan perhoshihaan, lisäämällä olkafrillat jne.

Frillahihainen tunika
Kukkallisesta trikoosta frillahihainen tunika, missä sivutaskut.
MaarItse - ompelublogi

Itse olen kokeillut lyhythihaista rypytettyä frillaa (musta ja kukallinen) sekä pidensin tunikan mekoksi, mihin valitsin kellotetut volankihihat. Näistä onnistuneista vaatteista tulin ajatelleeksi, että ehkä tämä kaava ilostuttaisi jotain teistäkin. Että laitetaan hyvä kiertämään! Samaa mieltä oli myös kaavan tekijä, Unelmallisen Kati, joten hän lahjoitti kaavapaketin meille arvottavaksi. Kiitos!

Eurokankaan viskoositrikoosta mekko taskuilla ja volankihihoilla.
Trikoomekko istuvalla takasaumalla.

Reilu kaksi vuotta on siis kulunut siitä, kun haaveilin, että osaisin ommella paremmin sekä voisin jakaa kaiken tämän käsityöinnostukseni muiden kanssa. Se unelma on selvästi toteutumassa. 

MaarItse - ompelublogi

Siksi arvontaan osallistuminen on niin yksinkertaista, että kommentoit, mistä sinä olet viime aikoina unelmoinut tai ollut kiitollinen. Mutta muistathan jättää kommenttisi lisäksi myös toimiva sähköpostiosoitteesi, jotta voin ottaa yhteyttä mahdollisen arpaonnen suosiessa. Arvontaan voi osallistua ensi sunnuntaihin 9.12.18 klo 14.00 saakka, minkä jälkeen otan henkilökohtaisesti yhteyttä voittajaan. Jos en tavoita häntä viikon sisällä, arvon uuden voittajan.

 Kiitos kaikille osallistujille! Tästä on hyvä jatkaa, kiitollisin mielin seuraaviin seikkailuihin. 🙂 Nyt arpaonni suosi Irmeliä, jolle olen laittanut sähköpostilla ohjeet palkinnon lunastamisen suhteen – Onnea


Ps. Oman onnistumiseni lisäksi kaikki kolme Lotta-postusta ovat tämän vuoden luetuimpien postusteni top-10:ssä. Siitäkin syystä oletan tämän ompelupalkinnon kiinnostavan monia, mutta mielellään kuulisin, mitä muuta voisin jatkossa blogisynttäreiden kunniaksi arpoa.

110 thoughts on “Juhlan aika (+ arvonta)

 1. Ihania mekkoja! Minä voisin unelmoida lisä ajasta, jotta kerkeäisin tekemään kaikki ne ihanat käsityöt mitä haluaisin, no ehkä joskus. Kiitollinen olen kädentaidoista, taidosta tehdä itse esim.ommellen, neuloen, virkaten.
  Olen mukana arvonnassa! Kauan hillottu Noshin kangas odottaa ihanaa kaavaa.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos kaunis, ninnia! Mukava, että osallistuit arvontaan. Nyt ei arpaonni suosinut, mutta mukavia käsityöhetkiä kuitenkin! 🙂

   Tykkää

 2. Viimeaikoina olen ollut erityisen kiitollinen isovanhemmista ♡ Eka luikkalainen sairastellut kolme(!) viikkoa kuumetta, joten luonnollisesti olen myös unelmoinut että tervehtyisi jo ja päästäisi arkeen kiinni. puikoiltapujonnu(at)gmail.com

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos osallistumsesta, Piia. Toivon todella, että tilanne olisi jo parempi! Paranemisia ja voimia arkirutiinien palauttamiseen!

   Tykkää

 3. Joulun lähestyessä olen onnellinen puolisostani ja lapsistani ja siitä, että saan tänäkin jouluna koko aikuistuneen lapsikatraan kotiin viettämään aikaa yhdessä. Olen myös ylpeä ja onnellinen lapsistani, joista on kasvanut hienoja nuoria aikuisia.

  Liked by 1 henkilö

 4. Viime aikoina olen unelmoinut siitä, että olisi vihdoinkin aikaa taas vähän ommella – ja oppia paremmaksi ompelijaksi. Kiitollinen olen kuitenkin ihanista lapsistani ja pitkällisestä väitöskirjaprosessista, joka nyt on lähestymässä maalia, joiden takia ompeluaikaa ei niin paljon ole ollut mutta jotka muuten ovat antaneet sisältöä elämääni. Kiitollinen olen myös miehestäni ja vanhemmistani sekä muista läheisistä. Ilman tärkeitä ihmisiä elämä olisi kurjaa. craftcandidateblog (at) gmail.com

  Liked by 1 henkilö

 5. Unelmani liittyvät käsitöihin. Kiitollinen olen tämän hetkisestä elämästäni ja läheisistäni. Olen myös onnistunut ompeluasioissa viime aikoina, joten siitäkin on syytä olla kiitollinen. Iloitsen myös uusista ystävistä, kuten sinusta ❤

  Liked by 1 henkilö

 6. Olen onnellinen nykyisestä työtiimistä ja toivon, että tulevaisuus toisi lisää samanlaisia tullessaan sekä tietenkin 8.päivän viikkoon, jolloin saisi toteuttaa pelkästään käsityösuunnitelmiaan.

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos osallistumisesta, Rusina. Ihana kuulla, että viihdyt töissä. Nykyisin kun suurimmalla osalla tuntuu olevan töitä liiaksikin. Töissä kuitenkin vietetään niin paljon aikaa, niin siellä viihtyvyydellä on suuri merkitys. Toivottavasti käsitöihinkin vielä riittäisi aika. 🙂

   Tykkää

 7. Oi, onnea onnea ihanalle blogille! 🙂 Mie oon onnellinen just tästä hetkestä, vaikka en tiedäkään, mitä tulevaisuus tullessaan. Odottelen opintopisteiden putoilemista ’tilille’ ja sitten maisterin papereita. Mutta nyt on hyvä, voin joulun hengähtää ja kerätä voimia tulevaan. Ja elämä muuten on just nyt aika ihanaa!

  Liked by 1 henkilö

 8. Olen kiitollinen perheestäni ja paremmasta terveydestä ❤️ Uneksin siitä että jaksan tehdä kaikkea kivaa vielä työpäivän jälkeen.

  Liked by 1 henkilö

 9. Olen seurannut blogia fb:n kautta ja harvoin tulee kommentoitua. Ihastuttavia ompeleita on kiva katsoa. Niistä kiitos😊! Kiitollinen olen kädentaidoista ja auttavista läheisistä! Tällä hetkellä unelmoin lumesta, joka toisi valoa tähän pimeään aikaan.

  Liked by 1 henkilö

  1. Oi, kiitos Amalia! Mukava, että osallistuit arvontaan sekä kiitos itsellesi, kun siellä ruudun toisella puolella olet! ❤

   Tykkää

 10. Paljon onnea! Nautin ja olen kiitollinen pienestä lapsenlapsestani, jota en koskaan uskonut saavani. Mistään ihmeellisestä en unelmoi vaan tällaisesta terveestä elämästä. Upeita tunikoita olet ommellut. Kaavoista olisin tosi kiitollinen.

  Liked by 1 henkilö

 11. Olen kiitollinen perheestäni ❤ Unelmani olisi saada kehittyä ompeluharrastuksessani harrastelijasta ammattilaistasolle.

  Liked by 1 henkilö

 12. Saan oli mummi 5 lastenlapselle ja 6 syntyy Helmikuussa. Saan ommella heille kivoja vaateita ja siten pitää yllä ompelemisen taitoa .

  Liked by 1 henkilö

 13. Olen kiitollinen perheestäni ja lapsista sekä terveydestä. Unelmoin ruuhkavuosien helpottamisesta ja kässäajan lisääntymisestä 😊

  Liked by 1 henkilö

 14. Olen unelmoinut siitä hetkestä, että saan vihdoinkin ison opiskelu-urakan loppuun ja nyt se on totta!

  Hyvää itsenäisyyspäivää 🙂

  Liked by 1 henkilö

 15. Olisin onnellinen, jos selviäisin pian tästä keuhkokuumeesta, joka on riehunut jo melkein viikon kuumeen huidellessa 40 asteen molemmin puolin. Nyt lääkitys aloitettu ja toivo paranemisesta alkanut.

  Liked by 1 henkilö

 16. Olen kiitollinen tietysti perheestäni, mutta täytyy sanoa, että käsityöt ovat niin iso asia elämässäni, että olen äärettömän kiitollinen, että saan tehdä käsitöitä ja jakaa niitä läheisille ja hyväntekeväisyyteen 💙

  Liked by 1 henkilö

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.