Projektikassi

Eilisen penaalin palaset jäivät tämän laukun ompelusta.

Kassin kaava oli kesän Suuri Käsityölehdessä (6/2021). Lehdessä taisi olla maininta rantakassista, mutta minä tein tämän neuletöideni säilytykseen ja kuljettamiseen.

Penaalin tavoin tämä kassi oli osa ompelukerhoni kesän ompeluhaastetta. Siksi siinä on toisella puolella yksityiskohtana epäsymmetrisyys niin kuosittelun suhteen kuin ohjeen mukaisesti keskisauman molemmin puolin asetetuilla taskuilla.

Työssä piti olla myös napinläpi, minkä lisäsin toiseen päällitaskuun.

Kassin suulla on kiritystä varten sirkkarenkaat ja…

… koristeompeleena “MaarItse“.

Tein tämän neuleprojekteja varten, mutta totuus on, että kassi on toiminut koko syksyn ajan työlaukkuna. Kovin onnistunut ompelus siis, kun en ole hennonut sitä aamuisin kotiin jättää. 🙂 Mukavaa oli myös se, että kaikki kassiin tarvittavat materiaalit löytyivät valmiina omista kaapeista, joten sain niitäkin vaillennettua.

Vahingossa olin tallentanut alla olevan heinäkuun auringonlaskukuvan samaan tiedostoon kassikuvien kanssa. Päätin se jättää tähän, niin voidaan yhdessä ihmetellä näitä meidän kauniita vuodenaikoja: kuinka talviset pakkasmaisemat voivatkaan näyttää nyt niin erilaiselta kuin kesäinen hehku. Ja kuinka kaukaiselta kesä nyt tuntuu, vaikka juuri oli tässä ja kohta on taas… ♥

Vastaa