Projektipussi

Tämänkin päivän luukusta paljastuu kesän haasteompelutyö, projektipussi. Myös näiden ompelu on ollut kauan mielessä, niin vihdoin tämäkin tarve on täytetty. Itseasiassa näitä on kaksi, tämä vaatimattomampi, ja toinen koristeellisempi, minkä löydät huomisesta luukusta.

Projektinpussi on Grainline Studion The Field Bag -kaava, jota hieman muokkasin, jotta saisin siihen riittävästi ompeluhaasteeni kannalta yksityiskohtia. Esimerkiksi kaavassa ei ole etupuolella vetoketjutaskua ja sisälle puolestaan olisi pitänyt tulla muun muassa kahden taskun sijaan kapeimpia taskuja nyös puikkoja varten.

Näitä oli kiva näprätä. Ihaninta oli se, että – jälleen – kaikki tarvittava löytyi jo olemassa olevista jemmoista, niin hamstrauksen sijaan pääsin käyttämään vanhoja hankintoja pois.

Nyt kun minulla on nämä kaksi, ihmettelen, kuinka olen tullut aikaisemmin toimeen ilman pussukoita. Ovat siis olleet kovasti käytössä koko syksyn. Ainut miinus on, että näitä saisi olla enemmänkin: kaksi ei minun lankaprojektien määrälle riitä alkuunkaan. 🙂

2 thoughts on “Projektipussi

  1. No just! Tämä on juuri sellainen mitä en tiennyt tarvitsevani ennen kuin näin tämän 🙂 Olen tuskaillut noiden neuleiden säilyttämisen kanssa, on koria ja sen sellaista. Epäkäytännöllisiä. Viima aikoina olen käyttänyt kestokauppakasseja, kankaisia. No, ei järin kauniitä. Tässäpä ratkaisu! Paljonko maksaa jos tilaan yhden?

    1. Samat konstit täälläkin. Kovin sekasortoista. Lisäksi neuloessa lankakerät kerää kaikki irtohiukset neuleisiin, joita ei millään tahdo saada pois. Pussukassa ne säilyy vähemmän karvaisenakin. 🙂

      Näitä on myynissäkin monenlaisia lankakaupoissa, että sieltä ostamaan. Tekisi itsekin mieli ostaa muutama, kun tuo oma ompelukone näitä synnyttää niin harvakseltaan. 😉

Vastaa