Huvila-pipo

Viime postauksessani hehkutin Leeni Hoimelan Urban Knit -neulekirjaa, mistä olin jo pipon ja huivin neulonutkin. Niiden kuvaaminen on jäänyt, koska vapaa-aika ja säät eivät ole kohdanneet. Nämäkin kuvat on otettu lumisateessa, kun kerrankin olimme – minä ja Uunimies – vapaalla yhtäaikaa eikä pilvisellä säällä valo riittänyt sisällä kuvaamiseen.

Mutta asiaan! Tämä pipo oli siis ensimmäinen neule tuosta ihanasta kirjasta eli simppeli oikein nurin -resoripipo Huvila nimeltään. Pipo ei vaan näytä helpolta, vaan oikeasti on myös sitä: taisin tehdä tämän yhden sunnuntain aikana.

Pipo neulottiin kahdella langalla yhtä aikaa. Minun lankani olivat Hjertegarnin Vidal Alpaca (väri 1012) ja Arwettan Tilia-mohairlanka (väri 360). Pipon väri on oikeasti syvempi, sellainen kirsikkaisempi, mutta ympäröivä lumi hohti niin kovin, että väri vähän laimeni.

Sään puolesta tällaiset pipot ovat just nyt parhaita! ♥ Ja näyttäähän se myös hyvältä. 🙂

6 thoughts on “Huvila-pipo

 1. Tosi kiva pipo! 🙂 Mä hurahdin ja ostin Sari Nordlundin sen Iris-pipon ohjeen, kun se oli (on ehkä vieläkin) alessa. Josko saisin vihdoin itse tehdyn luottopipon itselleni? Saas nähdä. 😀

  Liked by 1 henkilö

  1. Kiitos! 🙂 Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kirja.

   Mitä kuviin tulee, niin kauniisti kyllä nuo lumihiutaleet pipolle asettui. Muutenkin kuvista tuli kivan kirkkaita ja tarkkoja, mutta on se joka kerta sellaista sähläystä, ettei mitään rajaa: luulisi, että näillä blogikilometreillä olisi jo helpompaa, mutta ei, aina yhtä hankalaa on kameran eteen astua. 😀

   Tykkää

Vastaa

Täytä tietosi alle tai klikkaa kuvaketta kirjautuaksesi sisään:

WordPress.com-logo

Olet kommentoimassa WordPress.com -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Google photo

Olet kommentoimassa Google -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Twitter-kuva

Olet kommentoimassa Twitter -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Facebook-kuva

Olet kommentoimassa Facebook -tilin nimissä. Log Out /  Muuta )

Muodostetaan yhteyttä palveluun %s

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.