Huvila-pipo

Viime postauksessani hehkutin Leeni Hoimelan Urban Knit -neulekirjaa, mistä olin jo pipon ja huivin neulonutkin. Niiden kuvaaminen on jäänyt, koska vapaa-aika ja säät eivät ole kohdanneet. Nämäkin kuvat on otettu lumisateessa, kun kerrankin olimme – minä ja Uunimies – vapaalla yhtäaikaa eikä pilvisellä säällä valo riittänyt sisällä kuvaamiseen.

Mutta asiaan! Tämä pipo oli siis ensimmäinen neule tuosta ihanasta kirjasta eli simppeli oikein nurin -resoripipo Huvila nimeltään. Pipo ei vaan näytä helpolta, vaan oikeasti on myös sitä: taisin tehdä tämän yhden sunnuntain aikana.

Pipo neulottiin kahdella langalla yhtä aikaa. Minun lankani olivat Hjertegarnin Vidal Alpaca (väri 1012) ja Arwettan Tilia-mohairlanka (väri 360). Pipon väri on oikeasti syvempi, sellainen kirsikkaisempi, mutta ympäröivä lumi hohti niin kovin, että väri vähän laimeni.

Sään puolesta tällaiset pipot ovat just nyt parhaita! ♥ Ja näyttäähän se myös hyvältä. 🙂

6 thoughts on “Huvila-pipo

  1. Tosi kiva pipo! 🙂 Mä hurahdin ja ostin Sari Nordlundin sen Iris-pipon ohjeen, kun se oli (on ehkä vieläkin) alessa. Josko saisin vihdoin itse tehdyn luottopipon itselleni? Saas nähdä. 😀

    1. Kiitos! Piti käydä katsomassa, kun en muistanut, mikä Iris-pipo olikaan. Ihana! Selvää luottopipon ainesta. <3

  2. Mukava pipo ja ihanat kuvat! Pitäisi varmaan itsekin tutustua tuohon kirjaan.

    1. Kiitos! 🙂 Ehdottomasti tutustumisen arvoinen kirja.

      Mitä kuviin tulee, niin kauniisti kyllä nuo lumihiutaleet pipolle asettui. Muutenkin kuvista tuli kivan kirkkaita ja tarkkoja, mutta on se joka kerta sellaista sähläystä, ettei mitään rajaa: luulisi, että näillä blogikilometreillä olisi jo helpompaa, mutta ei, aina yhtä hankalaa on kameran eteen astua. 😀

Vastaa